Ένα Star Wars Party για ένα υπέροχο αγόρι Jedi!

Άλλο ένα party μπαίνει στο βιογραφικό μου ως μαμά – party organiser!

Το αγόρι μου, το μεγάλο μου μωρό είναι πλέον 7 χρονών!!! Και για αυτά τα γενέθλια τι άλλο θα μπορούσε να μου ζητήσει ως θέμα; Μα φυσικά Star Wars, επίκαιρο και in fashion!!!
Η μανία Star Wars είναι σε έξαρση αυτές τις μέρες με αφορμή και την καινούρια ταινία που προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και παρότι τα παιδιά μου δεν έχουν δει καμία από τις ταινίες, τους αγοράσαμε φέτος τα Χριστούγεννα δύο ταινίες Lego Star Wars. Τις λάτρεψαν! Πλέον ξέρουν όλους τους χαρακτήρες και ξαφνικά μιλούν μια γλώσσα που ώρες ώρες με δυσκολία την καταλαβαίνω… (καθώς δεν θυμάμαι και πολλά από τις ταινίες που έχω να τις δω πάνω από 20 χρόνια… γκουχ, γκουχ, γκουχ…)
Λοιπόν! Όλα ξεκίνησαν με μια πρόσκληση. Ή μάλλον γράψτε λάθος. Όλα ξεκίνησαν με τις δικές μου προετοιμασίες για ένα party με θέμα τους δράκους και συγκεκριμένα τους δράκους της ταινίας “Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας”, όπως μου είχε ζητήσει ο γιος μου από πέρυσι, πριν το καλοκαίρι. Είχα βρει τα πάντα, την τέλεια τούρτα, τα πιάτα, τα ποτήρια, τα εκτυπώσιμα και δύο εβδομάδες πριν τα γενέθλια ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω τα πρακτικά… Και μου ξεφούρνισε το παιδί μου ότι θέλει party Star Wars!
Μετά το πρώτο σοκ και μια ματιά στο ημερολόγιο, σκέφτηκα “ΟΚ προλαβαίνω”. Τι να του έλεγα; “Όχι, θα κάνεις αυτό που είχαμε πει;”. Άλλωστε αυτά τα γενέθλια ήταν τόσο σημαντικά για αυτόν, λες και το να γίνεις 7 είναι μια κορυφαία στιγμή στην ζωή σου, σαν ξαφνικά να ξυπνάς το πρωί και να είσαι μεγάλος! Και αυτά μου τα είπε ο ίδιος.
Πάμε ξανά λοιπόν! Όλα ξεκίνησαν με μια πρόσκληση! Βρήκαμε την φωτογραφία που μας άρεσε στο Pinterest, όπου οι επιλογές είναι κυριολεκτικά άπειρες. Επιλέξαμε τις φιγούρες Lego, ως πιο οικείες καθώς είχαμε δει τις ταινίες. Η μαμά σχεδίασε την πρόσκληση και ξεκίνησε το ταξίδι της προς τους καλεσμένους μας!
Ομολογώ πως σχεδίαζα να κάνω πολύ περισσότερα, αλλά η έλλειψη χρόνου δεν βοήθησε. Ας είναι καλά η Δώρα και το Pretty Party Ideas που είχαν τα απαραίτητα (πιάτα, χαρτοπετσέτες και εκτυπώσιμα) για το party μας!!!
Με το Άρη συνεργαστήκαμε άψογα για όλες τις ετοιμασίες! Είναι πλέον αρκετά μεγάλος και η γνώμη του, τα θέλω του και φυσικά η συμβολή του είναι καθοριστικά. Κόψαμε, κολλήσαμε, ζωγραφίσαμε και δέσαμε όλα μας τα υλικά για την διακόσμηση του χώρου μαζί!

 

 

Το Party μας έγινε για μια ακόμη χρονιά στο αγαπημένο μας Playgroup στην Αγία Παρασκευή! Ένας χώρος ζεστός και τόσο οικείος πλέον για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους καλεσμένους μας.
Ένα παράπονο έχω… Πώς το κατάφερα φέτος δεν ξέρω, αλλά δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω τον μπουφέ μας. Μετά από τόσες ώρες στην κουζίνα, τόση προετοιμασία, δεν έχω ούτε μα φωτογραφία τη προκοπής να σας δείξω! Τέλος πάντων… Ήταν όλα πολύ νόστιμα! Αλήθεια!!! Κριτσίνια, σπιτικά κέικ, κουλουράκια, τοστ, ρολάκια από ψωμί του τοστ γεμισμένα με κρέμα τυριού (η συνταγή εδώ), καφές και χυμοί για το ξεκίνημα. Συνεχίσαμε με την καινούρια μου συνταγή τυροπιτάκια με κεφίρ (θα την βρείτε αυτή την εβδομάδα στο blog), εύκολο σουφλέ (βρείτε την συνταγή εδώ), την διάσημη πατατού μου, συνοδευόμενα από την μακαρονοσαλάτα της Έλενας, ντοματίνια, λουκανικάκια, ελιές και κρασάκι για τους μεγάλους.

Και έφτασε η ώρα της τούρτας! Τι να πω πια για την τούρτα μας; Ότι ήταν τέλεια για μια ακόμη χρονιά; Η φίλη μας η Έρικα (δείτε εδώ ένα δείγμα της δουλειά της) έβαλε τα δυνατά της και έφτιαξε για τον Άρη μου την τούρτα που ονειρευόταν, με όλες τις αγαπημένες του φιγούρες φτιαγμένες στο χέρι. Ειλικρινά δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω Έρικα! Μόλις χθες δέχθηκαν να τις αποχωριστούν, αφού τις βγάζαμε από το ψυγείο, τις κοιτάζαμε, τις φωτογραφίζαμε και φυσικά τις τσιμπήσαμε και λίγο.

 

Ο Άρης ήταν τόσο χαρούμενος, δίπλα στον αδερφό του και στα φιλαράκια του, παλιά και καινούρια!!!

 

 

 

Φορέσαμε μάσκες, χορέψαμε, φάγαμε, παίξαμε, συναντηθήκαμε με φιλαράκια πολυαγαπημένα από τον παιδικό σταθμό, αισθανθήκαμε τόσο όμορφα βλέποντας τα παιδιά μας να μεγαλώνουν και να είναι ακόμη μαζί αγαπημένα σαν να μην πέρασε μια μέρα! Μόνο η παλιά μας δασκάλα δεν κατάφερε να έρθει και μας έλειψε πολύ, αλλά “εγώ ακόμη θα την αγαπώ” μου είπε ο Άρης!

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με βοήθησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο! Καταρχήν τον Άρη, που ήταν εκεί να μου λέει με κάθε ευκαιρία πως ότι βοήθεια χρειαστώ θα είναι εκεί για μένα, την Δώρα, την Έρικα, την Έλενα, την Μελίτα, την αδερφούλα μου, την Ασπασία, τον Κώστα, τον Γιάννη και όλους όσους ήταν εκεί και μας κάνουν κάθε φορά τόσο χαρούμενους με την παρουσία τους.

Χρόνια πολλά χαμογελαστό μου 7χρονο αγόρι! Να είναι όλη σου η ζωή ένα υπέροχο ταξίδι σε όποιον γαλαξία θέλεις εσύ να βρεθείς. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου!!!

Τώρα που έχω και την σωστή αμφίεση ποιος με πιάνει!

Εδώ θα βρείτε μερικά από τα πιο όμορφα εκτυπώσιμα που βρήκα με αφορμή το party μας:

Φωτόσπαθα σελιδοδείκτες


MAY THE FORCE BE WITH YOU!!!

Αν οργανώνεις κι εσύ ένα party γενεθλίων για το παιδί σου μπορείς εδώ να δεις τις δικές μας προτάσεις:
Lucky Luke Party
Superheroes Party
Nemo Party
Cars Party


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. kathycallie

    1 Φεβρουαρίου

    Σούπερ! Και πάλι να τον χαίρεστε τον γιόκα σας! Μεγάλωσε πια… ολόκληρα επτά χρόνια ζει, χεχε! Κάλη

    • Magda Zindrou

      1 Φεβρουαρίου

      Ευχαριστούμε Κάλη μου! Μα πραγματικά, περίμενε αυτά τα γενέθλια εδώ και χρόνια, σοβαρά! Τι άλλαξε, τον ρώτησα προχθές, τώρα που είσαι 7; Δε βλέπεις; μου απάντησε. Τι να του πω εγώ τώρα;

  2. Parents Land Gr

    1 Φεβρουαρίου

    Να τον χαιρεστε!!!Και εμεις κάθε Σαββατο βλέπουμε όλοι μαζί μία από τις ταινίες. Μολις ειδαμε τα τρια καινουρια πήγα στο υπόγειο και βρήκα μία βιντεοκασσετα που ειχα με την 1η ταινια. Και εγω καπου …τοσα… χρονια πριν την εγραψα. Οποτε με τετοιο κόλλημα καταλαβαίνω γιατι το παιδί διαλεξε αυτό το θέμα. Και η μαμά ομως ανταποκρίθηκε με ταχύτητα φωτός!

    • Magda Zindrou

      2 Φεβρουαρίου

      Ευχαριστώ πολύ Μαρία! Νομίζω πως καλά τα πήγαμε δεδομένου του χρόνου που είχα στην διάθεσή μου. Εμείς για την ώρα βλέπουμε τα Lego Star Wars και διαβάζουμε κάποια βιβλία κόμικ σχετικά. Αλλά νομίζω πως το καλοκαίρι δεν θα μπορώ πια παρά να δείξω τις ταινίες, ξεκινώντας από τις πιο παλιές.

  3. Είσαι ένα βήμα μπροστά! Και εμείς πάρτυ star wars ετοιμάζουμε για τα διδυμάκια μου!!! Για να δούμε! Τα ετοίμασες όλα πολύ όμορφα! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Και του χρόνου!!! (Την δουλειά που έκανες με τον δράκο, κράτα την σε παρακαλώ… ετοιμάζω πάρτυ Νεράιδες και Δράκοι για την άνοιξη και θα χρειαστώ τα φώτα σου!)

    • Magda Zindrou

      2 Φεβρουαρίου

      Καλά ήταν! Εγώ ξεκινάω παντα λίγο απογοητευμένη γιατί αισθάνομαι ότι δεν έκανα όσα θα ήθελα. Και μετά βλέπω τις φωτογραφίες και χαμογελάω, γιατί τελικά φαίνεται πως έκανα όσα ήθελε το παιδί μου!!!

  4. maria oopsblogara

    1 Φεβρουαρίου

    Δεν έχω λόγια! Έκανες εσύ όλη τη δουλειά και θα βρω έτοιμο υλικό μιας και θέλω να κάνω πάρτυ έκπληξη στο Δημήτρη που γίνεται επίσης επτά! Δεν ξέρω τί μου αρέσει περισσότερο… η τούρτα, ο χώρος που διάλεξες, ο μπουφές, η διακόσμηση… Όχι, τελικά ξέρω. Τα χαμόγελά σας!!! Είστε υπέροχοι, να χαίρεστε το όμορφο, γελαστό αγόρι σας, πάντα έτσι να τον βλέπετε με μάτια φωτεινά! Τα φιλιά μου και καλό μας μήνα αγαπημένη!

    • Magda Zindrou

      2 Φεβρουαρίου

      Ευχαριστούμε πολύ Μαρία μου! Αυτό το χαμόγελο είναι που με επαναφέρει και λέω πως τελικά έκανα όσα ήθελε το παιδί!!!! Καλό μήνα να έχουμε.

  5. Little Box of Love

    1 Φεβρουαρίου

    Να τον χαίρεσαι Μάγδα μου!!! Όλα φαίνονται τέλεια και είμαι σίγουρη ότι ήταν κι όλας!!! Πολύ χαμογελαστός πάντως άρα έκανες πολύ καλή δουλειά!!!
    Να σας ζήσει ξανά. Ανυπομονώ για το δικό μας πάρτυ τέλος του μήνα!!!!

    • Magda Zindrou

      2 Φεβρουαρίου

      Ευχαριστώ πάρα πολύ! Για αυτό το χαμόγελο γίνονται όλα. Να περάσετε κι εσείς υπέροχα στο πάρτι σας!!!!!

  6. και παλι να τον χαιρεστε Μαγδα μου!! Σουπερ το παρτι σας!!! Η τουρτα φοβερη!! Αλλα και τα εκτυπωσιμα!!! Ολα όμορφα και προσεγμενα!! Και του χρονου να ειστε γεροι!! φιλια

  7. voula&efsta

    1 Φεβρουαρίου

    Χρονια του Πολλα!!!Να τα εκατοστησει!!!Να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε παντα!!!

  8. M Koutsom

    1 Φεβρουαρίου

    Μαγδούλα χρόνια του πολλά και πάλι!Ήταν όλα άψογα, μα κυρίως τα χαμόγελα σας καθώς φώτιζαν τα πρόσωπα σας! Πάντα χαρές σας εύχομαι! φιλάκια πολλά

    • Magda Zindrou

      2 Φεβρουαρίου

      Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Κι εγώ το χαμόγελο του Άρη έβλεπα και έλεγα πως τελικά δεν τα πήγα κι άσχημα.

  9. Marian DV

    1 Φεβρουαρίου

    Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου! Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε. Με έχει ξετρελάνει η τούρτα. Υπέροχη!

    • Magda Zindrou

      2 Φεβρουαρίου

      Η τούρτα μας ήταν τέλεια, χάρη στην Έρικα φυσικά που για μια ακόμη χρονιά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό! Ευχαριστώ πολύ Μαριάννα!!!

  10. Georgia Kaffe

    1 Φεβρουαρίου

    Ουάου… εντυπωσιακό πάρτι! Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσει!!!

  11. YiannaM Panou

    3 Φεβρουαρίου

    Όλα ΥΠΈΡΟΧΑ όπως πάντα Μαγδα μου!! Να τον χαίρεστε, πάντα γερός, δυνατός και ευλογημένος!!

  12. Να τον χαίρεστε Μάγδα μου! Όλα φροντισμένα με τόση φροντίδα και αγάπη! Να είσαι πάντα καλά να διοργανώνεις και άλλα όμορφα party στα όμορφα αγόρια σου 🙂

    • Magda Zindrou

      3 Φεβρουαρίου

      Σε ευχαριστώ πολύ Ασπασία! Έχω δρόμο μέχρι να σε φτάσω!!!!!!

  13. Maria Naka

    7 Φεβρουαρίου

    Τέλειο το πάρτι σας, τέλειες οι κατασκευές σας και τέλεια και η τούρτα σας. Ο σύζυξ θα τρελαινόταν επιτόπου και θα μου έλεγε θέλω κι εγώ (για τον ίδιο καλέ όχι για τα παιδιά). Να το χαίρεστε το καμάρι σας. Πάντα τέτοια!

    • Magda Zindrou

      8 Φεβρουαρίου

      Ευχαριστούμε Μαρία! Άλλη μια μαμά μου το είπε αυτό, πως το πάρτι και η τούρτα θα ήταν τέλεια για τον άντρα της. Χαχαχαχαχα!

  14. emama christina

    17 Φεβρουαρίου

    Καλέ πως μου είχε ξεφύγει το πάρτυ σας; Να το χαίρεσαι κι από εδώ Μάγδα το αστεράτο αγόρι σου!
    Τι όμορφα όλα! Θα ξεκινήσω από τις μάσκες που αν τις δουν τα αγόρια μου θα ξετρελαθούν! Τέλεια η τούρτα και ο μπουφές φαντάζομαι ήταν υπέροχος (την έχω πατήσει κι εγώ με τις φωτογραφίες πέρσι, οπότε μην αγχώνεσαι δεν είσαι η μόνη)!
    Και ναι τα Star Wars που ποτέ δεν έχω δει είναι must για μικρά και μεγάλα παιδιά! Πρέπει να μορφωθώ γιατί ο Μάνος άρχισε να το κάνει θέμα!

    • Magda Zindrou

      18 Φεβρουαρίου

      Ιδιαίτερα γρήγορα Χριστίνα! Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι μιλάνε μια άλλε γλώσσα!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!