Ο Αρούλης μου έγινε 6 χρονών

Φέτος τα γενέθλιά μας τα γιορτάσαμε και με το παραπάνω! Διπλοί εορτασμοί, διπλά γλυκά, διπλή χαρά!!! Οι εθνικές εκλογές μας ανάγκασαν να ακυρώσουμε τα αρχικά μας σχέδια. Παρόλα αυτά οργανώσαμε καταρχήν μια μίνι γιορτούλα στο σπίτι μας με cupcakes ζωάκια αντί για τούρτα και μερικές σοκολατένιες λιχουδιές για τους μεγαλύτερους… 

 

… και ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες για την μεγάλη μέρα του Άρη! Το party μας μεταφέρθηκε για τον Φεβρουάριο και μάλιστα, για πρώτη φορά, αποφασίσαμε να κάνουμε party μασκέ, με θέμα Superheroes!

Φέτος ο Άρης είχε τεράστια διάθεση να βοηθήσει στις προσκλήσεις, τον στολισμό και την μαγειρική. Και φυσικά συνεργαστήκαμε άψογα!

Ζωγραφίσαμε ιστούς αράχνης για να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία.

Τυπώσαμε και κόψαμε διάφορα banner με θέμα τον Spiderman και τον Batman.

 

 

Και έγραψε με τα χεράκια του “Χρόνια Πολλά Άρη”!

Και η μεγάλη μέρα έφτασε!

Αν και δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς ο μπαμπάς μας ήταν άρρωστος και δεν μπόρεσε να έρθει μαζί μας, όλα κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο!

Για δεύτερη χρονιά κάναμε το party μας στο Playgroup. Ο καιρός βοήθησε ακόμη περισσότερο και έτσι τα παιδιά μπόρεσαν να παίξουν και στην αυλή, που αν και φορούσε τα χειμωνιάτικα της ήταν απλά εξαιρετική!

 

Ένας Spiderman και ένας Batman περίμεναν με αγωνία τους μικρούς μας καλεσμένους, ποζάροντας για την μαμά όλο χάρη.

Για την τούρτα μας προτιμήσαμε για μια ακόμη χρονιά την εξαιρετική, ταλαντούχα, υπέροχη φίλη μας Έρικα, η οποία επιμελείται τα τελευταία χρόνια τις τούρτες μας. Δείτε τι μας είχε φτιάξει στο Nemo party του Άλκη και στο περσινό Cars party των αγοριών.

Φέτος είχαμε και πινιάτα! Χάρη στην φίλη μας Μελίτα. Ευχαριστούμε πολύ!!!

Το φαγητό απλό, αλλά φαίνεται πως δεν αφήσαμε κανέναν δυσαρεστημένο! Pop corn, κέικ, μπισκότα και διάφορα βουτήματα, σπανακοπιτάκια, εύκολα τυροπιτάκια, μακαρόνια με διάφορα τυριά (ευχααριστώ πολύ Έλενα μου!), εύκολο σουφλέ (σύντομα θα σας δώσω και την συνταγή), σουβλάκια και πίτες, λουκάνικα, μπαστουνάκια τυριών, ντοματίνια και αγγουράκι, πατατοσαλάτα με κοτόπουλο και sauce μουστάρδας, κεφτεδάκια, κοτομπουκιές και σάντουιτς με γαλοπούλα και τυρί.

Περάσαμε πολύ όμορφα! Η μέρα τελείωσε με δύο ευτυχισμένα αγοράκια, που έχουν ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζουν και να σχεδιάζουν το επόμενο party γενεθλίων τους.

Και η μαμά; Τρισευτυχισμένη! Κουρασμένη, αλλά πανευτυχής!!!

Χρόνια πολλά Αρούλη μου!!!


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. Ελενη

    9 Μαρτίου

    Πολύχρονος – και τι ωραία διακόσμηση!

    Την καλημέρα μου
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    • Magda Zindrou

      9 Μαρτίου

      Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη! Κάθε χρόνο προσπαθώ να τους κάνω όλο και περισσότερα, δεν τα καταφέρνω πάντα και φέτος ήταν δύσκολα καθότι τα οργάνωσα όλα μόνη μου, αλλά παρόλα αυτά τα παιδιά πέρασαν υπέροχα!!!

  2. Χρονια του πολλά!!! Το παρτι σας απίθανο. Και το μέρος ιδανικο για παρτι. Πηγανε και εμεις την Κυριακη και περασαμε υπεροχα. Και ο μπουφες δεν ηταν απλος. Τοσα πραγματα ετοιμασες κορίτσι μου και μαλιστα τις καταλλήλες συνταγες για παιδικους ηρωες. Να τους χαιρεσαι.

    • Magda Zindrou

      9 Μαρτίου

      Σε ευχαριστώ πολύ! Πράγματι το PLaygroup είναι ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τέτοιου τύπου εκδηλώσεις. Τα παιδιά περνάνε υπέροχα και οι γονείς αισθάνονται ασφάλεια.
      Πολλά φιλιά!!!

  3. υπεροχο το παρτι σας Μαγδα μου!! Να τον χαίρεστε!! Γερός και τυχερός!!

    • Magda Zindrou

      9 Μαρτίου

      Ευχαριστώ πολύ Ελπίδα! Κι εσύ να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!!

  4. πολυχρονος χιλιοχρονος !!!! οτι επιθυμει !! να τον χαιρεστε

  5. Να τον χαίρεσαι Μάγδα μου πάντα γερός και δυνατός! Φαίνονται όλα υπέροχα και πολύ μου άρεσε που συμμετείχε στην προετοιμασία!! Φιλιά πολλά, Γιάννα!

    • Magda Zindrou

      10 Μαρτίου

      Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου! Ναι φέτος πρώτη χρονιά ήθελα να ασχοληθούμε με τον στολισμό, να μαγειρέψουμε, να φτιάξουμε τα προσκλητήρια, μέσα σε όλα δηλαδή. Ήταν πολύ όμορφα, από την αρχή μέχρι το τέλος!

  6. polina kaisari

    9 Μαρτίου

    Να τον χαίρεσαι. Πολύχρονος. Πάντα τυχερός να είναι.

  7. Να τον χαιρεσαι Μάγδα μου!! Πολύχρονος να είναι και ευτυχισμένος! Στην τελευταία φώτο είσαι μια τρέλααααα!!!!!!!!!!!
    Φιλιά!!

    • Magda Zindrou

      10 Μαρτίου

      Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου! Τρέλα εγώ, τρέλα όλη η μέρα γενικώς!!! Αλλά περάσαμε όμορφα και μας άρεσε τόσο πολύ το μασκέ που λέμε να το καθιερώσουμε. Φιλάκια!!!

  8. des tzav

    10 Μαρτίου

    Υπεροχο το πάρτι σας! Ήθελα να ήξερα πόσο ακόμα φαγητό θα σου φαινόταν αρκετό! Έχω κάνει αποκριάτικο πάρτι στο Θάνο και ήταν πραγματικά πολύ ωραίο! Να τον χαίρεστε!

    • Magda Zindrou

      10 Μαρτίου

      Χαχαχαχα, Δέσποινα!!! Έχω ένα θέμα με το φαγητό. Πάντα πιστεύω ότι δεν είναι αρκετό!!! Δεν το σχολιάζω περισσότερο, τι απωθημένο βγαίνει εδώ… Ευχαριστώ πολύ!!!

  9. emama christina

    10 Μαρτίου

    Καταρχήν Μάγδα μου να χαίρεσαι τα όμορφα αγόρια σου και τον Αρούλη σου!! Η ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου! Όλα πανέμορφα και βλέπω το ευχαριστηθήκατε, οπότε άξιζε η αναμονή. Πραγματικά το πάρτι μασκέ είναι αλλιώς και το ευχαριστιούνται πολύ τα παιδιά. Κι εμείς κάναμε μια φορά τα γενέθλια του Μάνου μου απόκριες και ήταν μοναδική εμπειρία. Τώρα ετοιμαζόμαστε κι εμείς για το πάρτι μας, που θα πάει επίσης λίγο πίσω λόγω καιρού, αλλά οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις!!!
    Κόψιμο, ράψιμο, κατασκευές…τα ξέρεις!

    • Magda Zindrou

      10 Μαρτίου

      Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα εκανα τέτοια προσπάθεια για ένα παιδικό party. Θυμάμι τόσο έντονα τα δικα μας και τώρα καταλαβαίνω την μαμά μου και τις προσπάθειές της. Έτσι ακριβώς θέλω να θυμούνται και τα δικά μου τα γενέθλιά τους!

  10. Momma Machi

    10 Μαρτίου

    Εντάξει όλα υπέροχα! κρατάω την ανάρτηση για να έχω υλικο για τα parties του μαχαραγιού! Να τον χαίρεσαι Μάγδα μου, πάντα γερός και καλότυχος να ναι!

    • Magda Zindrou

      10 Μαρτίου

      Σε ευχαριστώ Μάχη! Δεν νομίζω ότι σε φτάνω στην διοργάνωση party βέβαια, ανεβάζεις ψηλά τα standards. Άντε και στου μαχαραγιού τώρα!!!

  11. Zina Z

    10 Μαρτίου

    Να σας ζησει!!! τι καλυτερες ευχες μου!

  12. Mary Liodou

    25 Ιανουαρίου

    Μα τι υπέροχα όλα!!!!Μου άνοιξες την όρεξη για προετοιμασία bithday party αλλά αργούμε εμείς…μέχρι τον Ιούνιο όμως πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω στην μικρή μου. 4 χρονιές συνεχόμενη Minnie δεν λέει και για 5η φέτος! Να τους χαίρεσαι Μάγδα μου, υγεία και αγάπη και καλότυχα τα παιδάκια σου!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!