READING

Παίζουμε με αγαπημένα αυτοκόλλητα...

Παίζουμε με αγαπημένα αυτοκόλλητα

Παιδί και αυτοκόλλητα. Μια σχέση αγάπης που ξεκινάει νωρίς και κρατάει καιρό. Σε διάφορα σχέδια και μεγέθη τα βιβλία με αυτοκόλλητα είναι από τα πιο δημοφιλή και απλά πράγματα, που μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά ευχάριστα απασχολημένα.  

Η αγαπημένη μας σειρά με αυτοκόλλητα έρχεται από τις Εκδόσεις Πατάκη (να σας τονίσω ότι δεν είναι διαφήμιση, δεν τους ξέρω, δεν με ξέρουν…). Είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, με πολύ όμορφη εικονογράφηση, εκπαιδευτική διάθεση και ενδιαφέρουσα θεματολογία. Είναι σίγουρα πιο ακριβά συγκριτικά με άλλα βιβλία με αυτοκόλλητα, αλλά το σκεπτικό πίσω από την συγκεκριμένη σειρά είναι περισσότερο στην λογική του βιβλίου (προσπαθεί να φτιάξει μικρές ιστορίες με εικόνες, ή να μάθει στα παιδιά πράγματα). Στα περισσότερα θα βρείτε μερικές εκατοντάδες αυτοκόλλητα.

Τον Δεκέμβριο μας απασχόλησαν για αρκετή ώρα, καθώς ανακαλύψαμε πως η συγκεκριμένη σειρά έχει τουλάχιστον 3 βιβλία με χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα

 

 

“Αρχαίοι Ρωμαίοι”, “Ιππότες και κάστρα”, “Ήρωες καθημερινής δράσης”, “Θρυλικοί πειρατές” και πειρατικά παιχνίδια

 

Αν πάλι αγαπάτε την ελληνική μυθολογία ανακαλύψαμε δύο βιβλία τους “Ελληνικούς μύθους” (για μεγαλύτερα παιδιά, θα έλεγα 7+) και την “Ελληνική μυθολογία”.

Αλλά και οι λάτρεις τους διαστήματος δεν θα μείνουν παραπονεμένοι!

Τα συγκεκριμένα βιβλία χωρίζονται με σαφή τρόπο σε αγορίστικα και κοριτσίστικα (για όσους προσεγγίζουν το παιχνίδι και το βιβλίο με αυτό τον τρόπο). Τα αγόρια μου πάντως απολαύσανε πολύ την διακόσμηση ενός “κοριτσίστικου” κουκλόσπιτου!

Σας ετοίμασα μια λίστα με όσα έχουμε εμείς στην βιβλιοθήκη μας πλέον και θα επιστρέψουμε κάποια στιγμή φαντάζομαι με περισσότερα:

  • Αρχαίοι Ρωμαίοι
  • Ελάτε να φτιάξουμε τα δώρα για τα Χριστούγεννα
  • Ελληνική μυθολογία
  • Ελληνικοί μύθοι
  • Ένας κεφάτος, γιορτινός Άγιος Βασίλης
  • Ήρωες καθημερινής δράσης
  • Θρυλικοί πειρατές
  • Ιππότες και κάστρα
  • Καλοκαιρινό βιβλίο με αυτοκόλλητα
  • Παιχνίδια στο χιόνι
  • Πειρατές
  • Το κουκλόσπιτο
  • Χριστουγεννιάτικο βιβλίο με αυτοκόλλητα
  • Ώρα για πειρατικό παιχνίδι

Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. HappyMum Angie

    3 Φεβρουαρίου

    Καλέ πόσα έχετε…. Τρελάθηκα!!!!

    • Magda Zindrou

      3 Φεβρουαρίου

      Άσε! Νομίζω πως μας λείπουν μερικά "κοριτσίστικα" μόνο. Είναι τρελαμένα τα παιδιά μου με αυτήν την σειρά. Και έχει και πολύ ενδιαφέρον για να λέμε τώρα την αλήθεια.

  2. Mama Relax (Martha)

    3 Φεβρουαρίου

    Ρε συ μαγδούλι μου, να σου πώ.. Πότε ξεκίνησαν να παίζουν με αυτοκόλλητα; έχω ένα δυο βιβλία που λένε για 2+, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει και επειδή είναι δώρο, λυπάμαι να τα χαλάσουμε αν ακόμα δεν είναι έτοιμη!
    Μπορώ βέβαια να πάρω ένα οικονομικό και να δώ πώς θα ανταποκριθεί!

    • Magda Zindrou

      4 Φεβρουαρίου

      Νομίζω εκεί στα 2 έπιασαν τα πρώτα τους αυτοκόλλητα. Είχα το ίδιο θέμα. Καθόμουν από πάνω τους μήπως το χαλάσουν και νομίζω δεν τα άφηνα να το απολαύσουν. Χαλάρωσε, ξεκίνα με μεγάλα αυτοκόλλητα, έντονα χρώματα, γυαλιστερά, ίσως και κάποια που έχουν και λίγο όγκο και άφησέ την να το απολαύσει! Η συγκεκριμένη σειρά, καθώς περιέχει και πληροφορίες, δεν είναι τόσο κατάλληλη για πρωτάκια.

    • Mama Relax (Martha)

      4 Φεβρουαρίου

      Thank you Μαγδούλι μου!
      Θα πάω σε ένα βιβλίο να ψαχουλέψω!

  3. Αθηνά Κ.

    3 Φεβρουαρίου

    Τι ωραία βιβλία και πόσο μου αρέσουν τα αυτοκόλλητα! Χρήσιμες προτάσεις!
    Ευχαριστούμε!!!!
    ΑΘηνά
    Craftaholic.gr

    • Magda Zindrou

      4 Φεβρουαρίου

      Σε ευχαριστώ πολύ Αθηνά! Εδώ στολίζω τα δικά μου σημειωματάρια με αυτοκόλλητα που αγοράζω, σαν μικρό παιδί τα χαίρομαι. Πολλά φιλιά!

  4. Zina Z

    3 Φεβρουαρίου

    τους ελληνικους μυθους μολις το πηραμε και εμεις! τελειες επιλογες!

    • Magda Zindrou

      4 Φεβρουαρίου

      Σε ευχαριστώ πολύ! Μα δεν είναι υπέροχα; Καλή συνέχεια.

  5. mylittlecosyworld

    4 Φεβρουαρίου

    Πολυ ωραία ιδέα και τι όμορφα βιβλια! Και εμας μας αρέσουν τα αυτοκόλλητα και τα κολλάμε στα χερακια η στην μπλούζα ως επιβράβευση!

  6. Τα βιβλία με τα αυτοκόλλητα είναι από τις πιο αγαπημένες μας ασχολίες. Και εμείς έχουμε από τις συγκεκριμένες εκδόσεις, αλλά με πριγκίπισσες και χορεύτριες (βέβαια η Δάειρα εκτός από τα βιβλία έχει αρχίσει να διακοσμεί σχεδόν τα πάντα, οπότε και εγώ την αφήνω να εκφραστεί δημιουργικά. Μόνος κανόνας μας είναι, ό,τι κάνει να το κάνει στα όρια του δωματίου της και του playroom).

  7. M Koutsom

    4 Φεβρουαρίου

    Κι εμείς έχουμε λατρεία στα αυτοκόλλητα! Θα μου πεις ποιο παιδάκι δεν έχει! Η συλλογή σας είναι φοβερή! Ξέρω σε ποιον θα απευθυνθώ λοιπόν…φιλάκια Μαγδούλα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!