Ένα δώρο για τις δασκάλες μας!

Σε λίγες μέρες θα πούμε αντίο στις δασκάλες μας. Στις υπέροχες αυτές γυναίκες που με τόση αγάπη φροντίζουν τα παιδιά μας από το 2011. Σκεφτείτε, για τα μικρά μας ανθρωπάκια, αυτό είναι πάνω από την μισή τους ζωούλα! Οι δασκάλες τους είναι μια σταθερή αξία, είναι κομμάτι της καθημερινότητας που βιώνουν τα τελευταία χρόνια. Τις αγαπούν, τις θαυμάζουν, τις εμπιστεύονται, τις εκτιμούν, τις σέβονται…

Ο Άρης είναι σε αυτό το σχολείο από 1,5 έτους! Και μαζί με τις δασκάλες του, γνώρισε και τους πρώτους του φίλους. Είναι μαζί από το 2010, φιλαράκια αχώριστα στα καλά και στα κακά. Τσακώνονται, μαλώνουν, πικραίνονται, αλλά αγαπιούνται και τους δένει μια απίστευτη σχέση φιλίας.

6 αγοράκια λοιπόν κάνανε μια παρέα. Μια παρέα που δεν θα είναι πια καθημερινά μαζί. Το παρεάκι αυτό λοιπόν (εεε, με λίγη βοήθεια από τις μαμάδες) αποφάσισε να προσφέρει ένα ομαδικό δώρο στις δασκάλες. Το διαδίκτυο μας έδωσε άπειρες ιδέες! Εμείς καταλήξαμε σε αυτή την μαξιλαροθήκη, πάνω στην οποία τα παιδιά αφήσανε το αποτύπωμά τους, γράφοντας δίπλα το καθένα το όνομά του.

Τους ετοιμάσαμε και χειροποίητες καρτούλες, όπου το καθένα έκανε και μια ζωγραφιά.

Το δωράκι το προσφέραμε σε δύο τσάντες, ραμμένες από τα χεράκια μου, με θέμα μας την αγαπημένη μου κουκουβάγια.

Οι σκέψεις είναι πολλές και δεν χωρούν στα λόγια… Χθες μίλησαν περισσότερο τα μάτια, τα χαμόγελα, οι φωνούλες των παιδιών, οι αγκαλιές.

Πέρασα πολύ όμορφα σήμερα μαμά“, μου είπε ο Άρης στην επιστροφή μας. “Θα μου λείψουν μαμά οι δασκάλες μου…

Και εμένα θα μου λείψουν γλυκέ μου…


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. martha

    25 Ιουλίου

    αχ μωρε μαγδούλι μου.. συγκινήθηκα.. σήμερα είναι η τελευταία ημέρα στο σταθμό της Δώρας και επειδή του χρόνου θα αλλάξουμε νιώθω πολύ συγκινημένη όλη μέρα!
    Καλή αρχή τώρα στο νεο σας σχολείο!
    Να ξαναβρείτε τέτοιες υπέροχες δασκάλες!

    • Magda Zindrou

      25 Ιουλίου

      Αισθάνομαι τόσο τυχερή, πραγματικά! Υπέροχες γυναίκες. Το βλέμμα τους όταν κοιτάνε τα παιδιά τα λέει όλα…

  2. M Koutsom

    19 Μαΐου

    Μάγδα μου μακάρι να συνεχίσουν να έχουν τέτοιες δασκάλες σε όλη τους την σχολική πορεία! Υπέροχη η ιδέα του ομαδικού δώρου, οι καρτούλες, αλλά και οι χειροποίητες τσάντες που έφτιαξες! Μπράβο σας!
    Πολύ συγκινητικά τα λογάκια του γιου σου, κατά την επιστροφή σας στο σπίτι…
    φιλάκια

    • Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Μας έχουν λείψει πολύ φέτος!!! Δυστυχώς δεν είμασταν τόσο τυχεροί…

  3. Πολύ ωραία ιδέα με τις μαξιλαροθήκες! Με τι μπογιές κάνατε τ αποτυπώματα των χεριών;
    Kathy by anthomeli

    • Ευχαριστώ πολύ! Με ειδικό χρώμα για ύφασμα, μη τοξικό. Τα παιδιά το απολαύσανε πολύ.

  4. Αυτά τα δώρα αγαπάω, με το προσωπικό αποτύπωμα του παιδιού. Μόνο που εσείς το κάνατε στην κυριολεξία! Πολύ όμορφη ιδέα και τέλειες οι τσαντούλες. Καλέ δεν το ήξερα ότι έχεις και τέτοια ταλέντα. Στη μηχανή είναι ραμμένες;

    • Magda Zindrou

      8 Ιουνίου

      Νομίζω πως και στις δασκάλες άρεσε πολύ το δώρο, το οποίο ήταν πραγματικά φτιαγμένο από τα παιδιά και όχι από τις μαμάδες. Ναι οι τσάντες είναι φτιαγμένες στην ραπτομηχανή. Μέχρι εκεί, άντε και κανένα μαξιλάρι, έχει φτάσει η χάρη μου!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!